Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Poslechněte si záznam z vánočního koncertu dechové hudby Kornet

Dechová hudba KORNET Soběchleby 15.8.2020Již potřicáté fanfárová sekce Dechové hudby KORNET zahrála vánoční koncert v Lipníku na věži sv. Jakuba, a to 24. prosince 2020 od 16 do 17 hodin, letos v obsazení ustáleném z posledních let: Míša Mikulík, Leonardo Zábranský a Pavel Mikeš. "Živých" posluchačů u zvonice bylo kvůli pandemii tento rok málo, sotva stovka. Koncert proto on-line natočil a přenášel v reálném čase na Facebooku p. Repáč z TV Lipník a připravil z něj i sestřih, který je na webu TV Lipník. Na stránkách TV Lipník jsou i další reportáže z činnosti KORNETu (svěcení hasičské techniky v Jezernici 31. 7. 2020, hody v Týně v září, pietní akty ke státním výročím apod.).

Všem kolegům hudebníkům děkuji za letošní spolupráci a s našimi příznivci se budeme těšit na další akce! Děkuji tímto také všem za vánoční a novoroční zdravice, jakožto i za blahopřáním k mým narozeninám, které jsem oslavil na Boží hod vánoční. A ještě oficiální poděkování: za finanční podporu OL kraji, Městu Lipník nad Bečvou, za propagaci p. Repáčovi a jeho partnerce z TV Lipník, Martinu Zapletalovi za fotodokumentaci - a v neposlední řadě: RNDr. Jitce Seitlové, místopředsedkyni Senátu ČR, a Mgr. Ondrovi Vlčkovi, místostarostovi Lipníka, za přátelství.

Váš Pavel Mikeš