Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na konferenci „DOBROVOLNICTVÍ V OLOMOUCKÉM KRAJI“

olomoucký kraj logoCílem konference „Dobrovolnictví v Olomouckém kraji“ je představit aktuální situaci dobrovolnické služby v Olomouckém kraji s ohledem na celostátní rovinu (legislativa, financování) a možný potenciál rozvoje dobrovolnictví zvláště v sociální oblasti. Konference je určena zástupcům vysílajících a přijímajících organizací v oblasti dobrovolnické služby, zájemcům z řad NNO a poskytovatelů sociálních služeb rozvíjejících dobrovolnictví. Konference se uskuteční dne 4. října 2018 v Kongresovém sále Olomouckého kraje (Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc) v čase od 9:00 do 15:00 hodin.

maltezska-pomocKonference se koná v rámci individuálního projektu Olomouckého kraje „Podpora plánování sociálních služeb a sociální práce na území Olomouckého kraje v návaznosti na zvyšování jejich dostupnosti a kvality“ a pro projekt ji odborně zajišťuje Maltézská pomoc, o.p.s. Záštitu nad konferencí převzal hejtman Olomouckého kraje pan Ladislav Okleštěk. Konference je bezplatná, občerstvení je zajištěno. Program konference naleznete na tomto odkaze. Prosíme o případnou rezervaci tohoto termínu ve Vašich diářích a sdělení zájmu se konference zúčastnit na této webové adrese, a to do 23. 9. 2018. Případné další dotazy směřujte na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Kapacita kongresového sálu je omezená, Vaše účast bude následně potvrzena.