Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucké okresní sdružení dobrovolných hasičů má v březnu shromáždění, pořádá školení rozhodčích a všechny zve na svůj ples

logo sdhOkresní sdružení hasičů Olomouc Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska pořádá v sobotu 3. března od 8.30 hodin v Hotelu Záložna v Příkazích shromáždění představitelů sborů dobrovolných hasičů okresu Olomouc. Podrobný program a další pokyny najdou delegáti v pozvánce. Následující sobotu 10. března už od ranních hodin proběhne v Olomouci školení k prodloužení získání kvalifikace "rozhodčí požárního sportu", na které je pozvánka zde. 

Pro všechny zájemce je pak určen čtvrtý ročník Hasičského plesu OSH Olomouc, který se bude konat v pátek 23. března od 20.00 hod. v Regionálním centru Olomouc. Vystoupí na něm mimo jiné kapela Fofrovanka a je připraveno bohaté občerstvení a tombola. Plakát s podrobnostmi je zde. O všech třech akcích nás informovala a zve na ně Vlastimila Švubová, starostka dobrovolných hasičů olomouckého okresu.