Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Ze zimních a jarních akcí přerovského Duha klubu Dlažka si vybere každý: maminka s dětmi, turista i rocker

DlažkaPřed námi je skoro celý rok 2018... A přerovský Duha klub Dlažka, organizace pro děti, mládež, rodiče s dětmi i samostatné dospělé nabízí spoustu tipů na zajímavé a rozmanité jarní akce. Klub ze svých aktivit preferuje míčové hry, turistiku, horská kola a netradiční sporty v přírodě, v kultuře - hry, jam sessiony, tanec, recesi, dětské tábory i tábory pro mládež. A právě pro děti je tu zájezd do Vida centra v Brně 4. února. Pro dospělé i rodiny s dětmi víkendy v přírodě, ale i s kytarami, stolními hrami a zábavou. Akce Yukon počtvrté se koná 9.-11. února na Tesáku a vzápětí Zimní olympiáda 16.-18. února v Pohořanech.

Pro kamarády a příznivce klubu je tu 17. března již od 19:30 velký Ples Dlažky s Wyjetým wolejem a Primášem. Klasika!

Pro rockery a znalce v Klubu Teplo v Přerově jsou přichystány dva večery zajímavé hudby a vynikajících hudebních výkonů. Energit s Kulhánkem i Andrštěm budou hrát 14. března a 28. března přijede Olin Nejezchleba se svou kapelou a hudbou ze svého samostatného CD. Pro milovníky temperamentní hudby a skvělých textů zahraje Radůza s kapelou a to 11. dubna v Klubu Teplo v Přerově. Její vystoupení je zárukou kvality.

Pro frankofily začíná 13. dubna Francouzský víkend s pátečním koncertem na základně klubu v Rajnochovicích. Co bude? Duo Pit et ratatoile zahraje francouzské veselé, hravé, melancholické, známé i neznámé - bude to odměna pro všechny brigádníky, kteří pomohou dát základnu do gala! K tomu večery s kytarami a také první čaj z nového kotle - událost jara v Rajnoškách!

Pro milovníky rocku i blues je tu koncert Vince Agwady 17. dubna ve 20:00 v Klubu Teplo v Přerově.

Pro táborníky i víkenďáky bude oslava 25 let základny klubu jistě tou pravou jarní akcí číslo jedna. Termín 25.-27. dubna, případně až do 1. května mají jistě zarezervován. Bude spousta aktivit, hlavním koncertem bude dlažkovská klasika a to sobotní vystoupení Duo Juyos Complet v čele s Michalem Menšíkem. Slavit umíme a tak to na závěr dubna rozjedeme. Na koncertě, na hřišti, v jídelně i herně. Chystáme velké diskusní téma, pro Dlažkaře výroční shromáždění, večery s kytarou, poznávačky, velkou turistickou hru pro rodiny a ještě větší překvapení!

Následovat budou akce letní - mrkněte na nabídku klubu pro dospělé, pro děti i mládež, pro rodiče s dětmi. V přírodě, turistika i sport, ale také kultura - počínaje stolními hrami a návštěvami památek až po kulturní večery.

Přehled akcí s podrobnějšími informacemi naleznete ZDE.