Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Ryzáček, z.s. byl zařazen do projektu Nadace ČEZ „Pomáhej pohybem“. Pomoci Ryzáčku tak nyní můžete i vlastním aktivním pohybem

Ryzáček zsRyzáček, z.s. byl zařazen do projektu Nadace ČEZ Pomáhej pohybem. Aplikace Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, na které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit. Stažením aplikace do svého chytrého telefonu a pohybem (chůzí, během, jízdou na kole a dalšími sporty) můžete pomoci získat co nejvyšší finanční podporu. Pojďte s námi pomoci Ryzáčkovi vyběhat, vychodit či vyjezdit co nejvíce bodů! Projekt bude do aktivního procesu získávání bodů zařazen v průběhu 14 dní. Projekt je zaměřen na hiporehabilitaci a na nákup krmiva a krmných doplňků pro koně, tedy pro ty členy týmu, bez kterých by aktivity spolku neměly smysl. Veškeré informace o projektu Pomáhej pohybem a o aplikaci najdete zde. Za Vaši případnou pomoc děkuje celý pracovní tým Ryzáčka, z.s.