Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Seminář pro žadatele programu Interreg V-A ČR-Polsko se koná 31. ledna v Šumperku

Interreg V A ČR PolskoOlomoucký kraj ve spolupráci se Společným sekretariátem programu Interreg V-A ČR-Polsko připravil seminář pro žadatele, který se uskuteční v úterý 31. ledna 2017 na Městském úřadu v Šumperku, pracoviště Jesenická 31. Začátek semináře je v 9:00 hodin. Seminář je určen zástupcům obcí, měst, neziskových organizací, projektovým manažerům a dalším zájemcům, kteří připravují projekty do programu přeshraniční spolupráce s Polskem v rámci výzev vyhlášených v prioritních osách 2, 3 a 4. Aktuální informace Vám představí zástupci Společného sekretariátu programu a Olomouckého kraje. Semináře se můžete zúčastnit i se svým polským partnerem a přímo na místě konzultovat Váš projektový záměr s pracovníky Společného sekretariátu. Tlumočení na semináři bude zajištěno.

Na seminář i konzultaci se můžete přihlásit do 27. ledna 2017 na adrese  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Podrobnosti ke stažení zde.