Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky na webu UNO v roce 2017

2017 signJak si mnozí z návštěvníků našeho webu již povšimli, s novým rokem došlo ke změnám na webu UNO. Cílem těchto úprav je především zpřehlednit a zjednodušit orientaci našim čtenářům. Příspěvky budou nyní členěny zejména do dvou hlavních sekcí: aktuality pro NNO a novinky z neziskovek.                                                                       Aktuality pro NNO nabízejí pět základních rubrik: informace pro NNO, zprávy z předsednictva UNO, nabídku vzdělávání, grantové příležitosti a legislativu týkající se NNO.

Prostřednictvím Novinek z neziskovek mohou členské organizace UNO tak jako dosud informovat o svých aktuálních projektech. Rubrika je určena především zájemcům z řad veřejnosti o činnost a akce jednotlivých členských organizací. Budete-li chtít svou organizaci představit obecně, článek uveřejníme v rámci sekce O nás – Představujeme neziskovku.

Doufáme, že změny přispějí k pohodlí Vás, našich čtenářů a uživatelů webu.