Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Mikulášská sbírka opět slavila úspěch! Zaměstnanci Maltézské pomoci děkují všem, kteří se zapojili

msPracovníci Maltézské pomoci, o. p. s., Centra Olomouc tímto děkují jak jednotlivcům, tak i zaměstnancům, žákům, studentům a jejich rodičům, kteří se v 10 olomouckých školách a jednom rodinném centru do sbírky zapojili. I díky nim se podařilo vybrat řádově tisíce kusů potravin, dětských oděvů, hraček, školních potřeb, hygienických a čisticích prostředků atd.

Seznam olomouckých institucí, které se letos podílely na štědrém výsledku sbírky Zkuste udělat zázrak – Staňte se Mikulášem: Gymnázium, Olomouc – Hejčín (Tomkova 45); Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o. p. s. (Blahoslavova 2); Fakultní základní škola Olomouc (Tererovo náměstí 1); Základní škola Olomouc, Droždín (Gagarinova 19); Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Nedvědova 17 (Nedvědova 17); Základní škola a Mateřská škola Bystrovany (Makarenkova 23/2), Základní škola Olomouc, tř. Spojenců 8 (Tř. Spojenců 702/8 ); Základní škola sv. Voršily v Olomouci (Aksamitova 707/6); Vyšší odborná škola sociální a teologická Dorkas (Blažejské náměstí 9), Konzervatoř Evangelické akademie (Wurmova 13), Rodinné centrum Heřmánek (Náves svobody 49).

Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným za dary a ochotu a v příštím ročníku se těšíme na opětovnou spolupráci!

Pracovníci Maltézské pomoci, o. p. s., Centra Olomouc