Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Školení Office 365 prakticky

office365Chybí Vám efektivní a rychlá komunikace v rámci Vaší organizace? Máte již Office 365, ale neumíte naplno využívat všechny nabízené aplikace? Pokud Vaše odpověď je ano, tak právě pro Vás je tu workshop Office 365 prakticky. Office 365 je moderní cloudová kancelář, která nabízí profesionální e-mail, uložiště dokumentů, sdílené dokumenty, kontakty a kalendáře, veřejný web, chat a mnoho dalšího. Office 365 je řešení pro organizace, jehož velkou výhodou je vždy aktuální verze softwaru. Účast na workshopu je díky partnerům pořadatelské organizace TechSoup Česká republika zdarma!

Obsah kurzu Office 365:

Úvodní představení služeb Office 365 a jejich novinek

Kurz bude přizpůsoben podle znalostí a potřeb účastníků (na základě přihlášek)

Prostor pro vlastní projekty a práci na nich spolu s lektorem

Kdy? Pátek 2. 12. 2016 9:00 - 16:30.

Kde? kanceláře Microsoft Praha, Vyskočilova 1561/4a, 140 00 Praha 4.

Těšit se na Vás bude zkušený lektor pro Office 365, který zajistí profesionální školení Office 365 s dostatečným prostorem pro Vaše dotazy a vlastní projekty.

Zní to lákavě? Máte zájem? Vyplňte do 20. listopadu přihlašovací formulář a do 23. listopadu Vás budeme informovat, zda jste byli vybráni. Z obdržených přihlášek budeme vybírat 20 - 25 účastníků, tak, aby kurz měl maximální efekt pro všechny zúčastněné.

Workshop je určený pracovníkům nestátních neziskových organizací. Kritérium pro přijetí na workshop je vlastní notebook a účet organizace v Office 365. Za jednu organizaci se může účastnit pouze 1 osoba.