Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nadace rozvoje občanské společnosti zve na seminář v oblasti zdravého řízení neziskových organizací

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář v oblasti zdravého řízení neziskových organizací s Mgr. Petrem Vrzáčkem, vedoucím katedry Řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizacích na Fakultě humanitních studií UK v Praze. Seminář je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO, členům správních a dozorčích rad, ale i dalším zájemcům o dané téma. Seminář „Síťování neziskových organizací – přínosy a nástrahy“ se uskuteční 1. prosince 2016, od 9:30 do 16:30 hodin.

Obsahem semináře budou následující témata: Charakteristika procesu síťování, modely financování činnosti sítě, Komunikace uvnitř sítě a navenek, PR, řízení kvality, procesy standardizace a certifikace. Cena semináře je 1 250,- Kč pro NNO / 1 350,- Kč pro ostatní, při registraci na více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky. Semináře se koná ve Vzdělávací středisko NROS - Václavka (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky k danému tématu. Přihlášku a otázky zasílejte na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .