Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 2011/3

Bulletin_oknoVážení čtenáři,

březnové vydání bulletinu OKNO začíná úvodníkem primátora statutárního města Olomouce pana M. Novotného. Na první straně ještě najdete zprávu ze Sněmu UNO a pozvánku Olomoucké sekce UNO na setkání 17.3.2011.
Z pozvánek je na straně 2 a 3 přehled akcí RC Heřmánek v březnu, zvláště pak pozvánku na přednášku PhDr. J.Svobody. Kromě pozvánky na seriál A.Černohouse "Jak přežít v Rusku" je to další pozvánka na koncert do NF OKNO. Dále je to představení projektu Nadace Malý Noe.

Na straně 4 a 5 představujeme první část nových či staronových a znovuzvolených členů předsednictva UNO, společně s jejich záměry v roce 2011.
Na straně 5 a 6 je informace z Místní akční skupiny Partnerství Moštěnka a zpráva pana R.Dluhy-Smithe o setkání v Bruselu v rámci projektu "Leader, jako hnací stroj pro venkovskou Evropu". Na straně 6 se dozvíte o jednání ohledně nesrovnalostí v aplikaci pravidel veřejné podpory v českém systému poskytování sociálních služeb. Dále je na straně 6 představen projekt Maltézské pomoci na poskytování sociálních služeb osobní asistence a infomace ICM Prostějov pro zájemce o dobrovolnickou službu v zahraničí.
Na straně 7 je část zajímavého příspěvku z valné hromady Asociace NNO pana Ing. I. Kaplána.
Na straně 8 je informace o humanitární sbírce ADRA pro Keňu a mimo jiné informace o Národním týdnu manželství v RC Provázek.

Uzávěrka dalšího vydání je 10. března 2011, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v dubnu.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu OKNO