Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Taneční galashow aneb olomoucké hvězdy tančí…

taneční galashowGalavečer plný tance různých žánrů a stylů, to je 6. ročník již tradiční události „Taneční Galashow aneb olomoucké hvězdy tančí“. 21. října od 17:30 nebo od 20:00 doslova ožije sál Pegasus Regionálního centra Olomouc (RCO) přehlídkou nejlepších tanečníků z olomouckých tanečních škol a klubů. Novinkou tohoto roku je samotný koncept akce. Po obrovském úspěchu minulého ročníku Taneční Galashow, kdy sál Pegasus doslova praskal ve švech, se organizační tým Klubu sportovního tance QUICK Olomouc rozhodl, že se celý program bude konat hned 2 dvakrát a počet vstupenek bude omezen tak, aby si každý divák přišel na své a Taneční Galashow si užil.

První představení se bude konat 21. října od 17:30 do 19:00 a druhé hned hodinu poté od 20:00 do 21:30. Součástí vstupenky bude taktéž místenka, čili návštěvník bude mít jistotu krásného zážitku z celého večera. Vstupenky bude možné zakoupit v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice a to již ve středu 12. října v odpoledních hodinách.

Taneční Galashow bude opět velmi kvalitně obsazena. Představí se například tanečníci z Klubu sportovního tance QUICK Olomouc, Aires del Sur, Tanceláře, LOLA´S DANCE CENTRE nebo sourozenci Borůvkovi. Zveme tedy všechny příznivce a milovníky tance, aby v pátek 21. října zavítali do Regionálního centra Olomouc a zhlédli tak úžasnou podívanou, kterou si rozhodně nemůžou nechat ujít. Více informací na stránkách www.kstquick.cz.