Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sháníte finanční prostředky pro svou neziskovku? Seminář Základy fundraisingu, zaměřený na firemní dárce, je tu pro Vás

NROSVíte, jaký je fundraisingový argument vaší organizace, chcete si vyzkoušet například telefonické sjednání schůzky s potencionálním dárcem? To vše a ještě další se dozvíte na semináři Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce, vedeném Ing. Pavlem Němečkem, ředitelem neziskové organizace Sdružení D v Olomouci a ředitelem konzultační a poradenské agentury InfoThea. Seminář pořádá Nadace rozvoje občanské společnosti 13. září 2016 od 9:30 do 16:30 hodin, koná se v prostorách Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5).

Obsah semináře:

  1. Specifika získávání prostředků od firemních dárců
  2. Zásady fundraisingu s ohledem na firemní dárce
  3. Telefonické sjednávání schůzky
  4. Fundraisingový argument a prezentace organizace
  5. Příprava vlastní strategie firemního fundraisingu v neziskové organizaci
  6. Schůzka s dárcem / sponzorem (zásady) FORMULE A I D A

Seminář je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO a pracovníkům ve fundraisingu, ale je otevřen i dalším zájemcům o dané téma. Bližší informace ke kurzu i přihlášku najdete v přiložené příloze. Cena semináře je 1250,- Kč pro NNO, 1350,- Kč pro ostatní. Počet míst na seminář je omezen, proto se neváhejte přihlásit co nejdříve.

Přihláška ke stažení, podrobné informace k semináři ke stažení.