Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Centrum Amelie hledá spolupracovníky

amelieCentrum Amelie v Olomouci hledá koordinátora dobrovolníků pro práci s dobrovolníky v Centru a nemocnici v Olomouci a asistenta pro Centrum v Olomouci. Výběrová řízení budou ukončena 15. srpna 2016 a pohovory s vybranými kandidáty proběhnou v olomouckém Centru Amelie 24. srpna 2016. Nástup od 1. září 2016.

 

 

Popis pracovní pozice koordinátora dobrovolníků Olomoucký kraj:

Koordinace dobrovolnického programu Amelie v Centru Amelie v Olomouci a v olomoucké nemocnici, spolupráce na projektech v rámci dobrovolnického programu, komunikace s dobrovolníky a zájemci o dobrovolnictví, s kontaktními osobami a vedením nemocnic, plánování školení a aktivní účast na vzdělávání dobrovolníků, organizace supervizí pro dobrovolníky, rozvoj a plánování programů, práce s metodikou, spolupráce na komunikaci a fundraisingu dobrovolnického programu.

Popis pracovní pozice  administrativního asistenta Amelie v Olomouci:

Administrativní a organizační práce v Centru Amelie v Olomouci, zadávání dat do systému, spolupráce na propagaci a koordinaci různých sociálních projektů, zajištění technického chodu Centra Amelie v Olomouci.

 

Bližší informace k oběma pracovním pozicím a výběrovým řízením je ke stažení přímo na webu Centra Amelie.