Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Aktualizovaný Zásobník projektových námětů Olomouckého kraje nabízí bezplatné dotační poradenství

logo-krajeOlomoucký kraj nabízí možnost využít zaktualizovaný Zásobník projektových námětů Olomouckého kraje, který je dostupný na internetových stránkách http://zpn.kr-olomoucky.cz. V rámci tohoto zásobníku poskytuje Krajský úřad Olomouckého kraje, po přihlášení a vložení projektového námětu, bezplatné dotační poradenství k danému projektu a upozornění uživatele na způsobilé výzvy z národních i evropských dotací.

Zásobník projektových námětů je databáze otevřená všem nositelům projektových námětů ze sektoru veřejného, podnikatelského i neziskového. Zásobník je určen všem typům projektových námětů, ucházejícím se o dotaci z evropských i českých dotačních titulů. Získaná data jsou využita:

- pro potřeby Olomouckého kraje při definování priorit rozvoje a přípravě strategických dokumentů

- pro Regionální akční plán Strategie regionálního rozvoje Olomouckého kraje

- pro potřeby poskytovatelů dotací jako podklad pro zacílení připravovaných výzev a nastavení výše jejich alokací

- pro potřeby Vás, k získání přehledu o plánovaných projektech na území Olomouckého kraje nebo pro vyhledávání partnerů k Vašim vlastním projektům

Nedílnou náplní práce se ZPN je poskytování informačního servisu o českých a evropských dotačních titulech nositelům vložených projektových námětů, tedy poradenství k dopracování námětu do projektové žádosti.

Způsob vložení projektového námětu do zásobníku: Na uvedené webové stránce (http://zpn.kr-olomoucky.cz) proveďte registraci. Do tří pracovních dnů Vás kontaktuje pracovník krajského úřadu a aktivuje Vám přístup do aplikace. Poté budete moci sami vkládat a dále upravovat náměty. Ochrana osobních údajů je zajištěna elektronickými osobními certifikáty.

Kontakty: Krajský úřad Olomouckého kraje

oddělení regionálního rozvoje

Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

telefon: 585 508 387

mobil: 725 788 295