Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Neziskovky z Olomouckého kraje čeká výroční setkání. Na sněmu se bude bilancovat, diskutovat i grilovat.

wp 20160125 001Zástupci spolků, obecně prospěšných společností, nadací a dalších organizací neziskového sektoru z našeho regionu se ve čtvrtek 2. června odpoledne sejdou na již 18. krajském sněmu Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK). Ten proběhne v Olomouci, v areálu Oblastní unie neslyšících na Jungmannově ulici od 16 hodin.

Kromě bilancování činnosti Unie, jejímiž členy je v současnosti přes 300 různě velkých neziskových organizací ze všech pěti okresů Olomouckého kraje, se sněm zaměří i na očekávání neziskovek spojená s nadcházejícími volbami do krajského zastupitelstva. Sami zástupci neziskovek si na sněmu zvolí svoji novou reprezentaci. Ta stávající pro ně ještě připravila informace o aktuálních povinnostech neziskových organizací, které jim plynou z nového občanského zákoníku a dalších zákonů.

Po ukončení oficiální části čeká účastníky sněmu a hosty, kteří nebudou spěchat domů, neformální setkání na zahradě u objektu, v němž budou sněmovat. Zde bude prostor u grilovaných masových i vegetariánských specialit a dobrého pití v uvolněné atmosféře dále diskutovat, navazovat nové kontakty i pozdravit staré známé.

"Od zájemců o účast na sněmu očekáváme, že se ozvou dopředu, nejpozději do úterý 31. května na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo se přihlásí na našem webu. Je to proto, abychom dobře odhadli počet účastníků a hlavně strávníků a aby nikdo nepřišel zkrátka." doplnila pozvání Marcela Vystrčilová, místopředsedkyně UNO OK.

Pozvánka s podrobným programem: pdfPozvánka_na_sněm_2016.pdf