Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dramacentrum Vás zve… tentokrát na klauniádu!

sdruženíD akceNebaví Vaše děti v divadle jenom sedět? Chtějí být také součástí příběhu? Mají chuť ovlivňovat děj na jevišti? Teď máte společně skvělou příležitost - interaktivní divadlo je tu pro Vás! 8. května v 16 hodin je na programu Konkurz do Cirkusu Pižďuch – klauniáda. Klaun Hubert (Jan Šprynar) to roztočí, roztočte to s ním! Zábava zaručena! Vhodné pro děti od 3 let.

Dramacentrum najdete na tř. 17. listopadu 43 v Olomouci, levý skleněný vchod vedle S-cube. Akci pořádá Sdružení D, spolek. Z dalšího programu Dramacentra:

 

18. 9. 2016 v 16 hod. Kouzelná baterka / „Když na něco posvítíš, ožije to! Ale pozor, pak se o to taky musíš starat!“ Svět fantazie ožívá na stránkách oceněné knížky Olgy Černé. Pojďme si ji nejen číst, ale i prožít spolu s Magdalénou Strejčkovou.

9. 10. 2016 v 16 hod. O hloupé ženě / Jana Turčanová, Jan Šprynar a vaše děti ve veselé pohádce o lidské chytrosti, hlouposti, štěstí a lásce.

6. 11. 2016 v 16 hod. Konkurz do Cirkusu Pižďuch – klauniáda / Klaun Hubert (Jan Šprynar) to znovu roztočí, roztočte to s ním! Zábava zaručena! Vhodné pro děti od 3 let.

11. 12. 2016 v 16 hod. Vánoční příběh / Známý příběh o narození Ježíška nikdy nezevšední. Pojďte s Janou Turčanovou do Betléma! Vhodné pro děti od 3 let.

Vstupenky rezervujte na +420 724 738 031 nebo na   Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstupné je 60 Kč. Představení trvají 50 min.