Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hestia pořádá kurz managementu dobrovolnictví

dobrovolnici-mensiNárodní dobrovolnické centrum Hestia srdečně zve na kurz Management dobrovolnictví II (pokračující výcvikový kurz pro koordinátory dobrovolníků). Ten je určen pro všechny, kdo ovládají základní informace o managementu dobrovolnictví. Koná se v termínu 2. - 4. května v prostorách sociální firmy Jůnův statek v Sedlci, okr. Praha - východ. Kurz volně navazuje na kurz Management dobrovolnictví I., ve kterém byla zpracována základní témata jako výběr, výcvik dobrovolníků, průběžná práce s dobrovolníky, supervize a evaluace.

Současný kurz je postaven především na zkušenostech koordinátorů dobrovolníků. Hlouběji se zaměřuje na podíl osobní a profesní role koordinátora dobrovolníků, rizika práce v pomáhajících profesích a rozbor konkrétních témat souvisejících s jednotlivými dobrovolnickými programy (práce s dobrovolníky, syndrom vyhoření, supervize a evaluace, sebepoznávání).

Podrobnosti najdete v přiložené přihlášce: docPozvánka_přihláška_MD_II_0516.doc