Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Skauti zvou na pochod Hanáckou Sibiří k pramenu Odry

hanacka-sibir-2016Skauti 3. oddílu Kamzíci z Doloplaz zvou na již tradiční zimní putování k pramenu řeky Odry. To letošní proběhne v sobotu 6. února. Jedná se už o tradiční akci, která nemá stanovený start ani čas, avšak cíl je společný - Pramen Odry. Přímo u pramene Odry bude od 8 do 15 hodin připraveno drobné občerstvení (kabanos, svařené víno, čaj) a oheň nejen na zahřátí, ale také na opékání kabanosu.

Řeka Odra je jedním ze tří významných toků, které u nás pramení a zároveň se vlévají do moře. Akce Hanáckou Sibiří k pramenu Odry si klade za cíl upozornit na toto významné místo.

Přístupové cesty jsou:

  • trasa z Daskabátu a Velkého Újezdu pouze po mezihorské cestě - Pohyb mimo tuto trasu je zakázán.
  • trasa po červené turistické značce ze Staměřic, přes Zákřovský Žalov a Kozlov
  • trasa po červené turistické značce pouze z Kozlova

Protože Pramen Odry se nachází ve vojenském prostoru, prosíme všechny účastníky, aby se pohybovali pouze po vyznačených trasách dle mapy v příloze. Pohyb mimo tyto trasy je zakázán. Takže neváhejte a vydejte se se skauty na procházku zasněženou krajinou! Případné dotazy směřujte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Mapa: mapa_new.jpg