Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jihočeské neziskovky se ohlížejí za skoro uplynulým rokem

image002Naši kolegové z Asociace nestátních neziskových organizací Jihočeského kraje vydali předvánoční občasník. Rok 2015 končí, ať žije rok 2016! Na Vánoce prý bude deštivo. "Podle klimatologických modelů bude celá zima ve střední Evropě teplotně nadprůměrná," svěřila se na TN.cz meteoroložka Dagmar Honsová. "Čekáme i hodně srážek, ale jen minimum těch sněhových," dodala.

A tak nebude-li pršet, tak nezmokneme. Ale to nikdo neví, protože poslední dny v listopadu mělo být teplo, a tak nás překvapil první sníh a ledovka už 22. listopadu. Nám to však nevadí, protože my v nestátním neziskovém sektoru pracujeme s otevřenou duší a srdcem na dlani, a tak nějaké ty výkyvy a rošťárny počasí nám nevadí. Dovolte mi, abych všem našim členům a příznivcům Jihočeské asociace neziskovek popřál mnoho a mnoho zdraví, štěstí, spokojenosti, úspěchů, jak pracovním, tak v osobním životě...

Občasník si stáhněte zde...