Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

ICM Prostějov v prosinci poradí i pobaví

icm4Informační centrum pro mládež Prostějov připravilo na prosinec několik zajímavých aktivit, z nichž vybíráme následující. Taky upozorňujeme, že v úterý 8. prosince (z provozních důvodů) a dále od 21. prosince 2015 do 1. ledna 2016 (z důvodu inventury a vánočních prázdnin) bude ICM Prostějov zavřeno.

Mezinárodní výměny mládeže? Už vím, co to je, a chci jet zase! Chcete se dozvědět, jak se zúčastnit mezinárodního projektu? Kolik to stojí a co vám to dá? Přijďte v úterý 1. prosince od 16.00 hod. na prezentaci účastníků dvou projektů, kteří vyjeli na týden do Rumunska a přivezli si spoustu zážitků i fotek. Zeptejte se jich na to, co vás zajímá.

Tvořivé dílny s ICM – vánoční stromečky a papírové ozdoby Chtěli byste si vyrobit originální vánoční dekorace? Naše dobrovolnice Elena a Marion vás naučí během dvou kreativních workshopů, jak si vyrobit stromeček z šišky nebo papírové ozdoby na stůl či stromeček. Příspěvek na materiál je 20 Kč.

  • pondělí 7. prosince – vánoční stromečky z šišek
  • pondělí 14. prosince – vánoční papírové ozdoby a dekorace

Francouzský podvečer Máte rádi francouzskou kuchyni? A co francouzské šansony? A znáte filmový festival v Cannes? Pokud jste alespoň jednou odpověděli kladně, nenechte si ujít příležitost setkat se s naší francouzskou dobrovolnicí Marion, která u nás působí v rámci Evropské dobrovolné služby, a přijďte ve čtvrtek 10. prosince v 16.00 hod. do Informačního centra pro mládež.

Více informací najdete na našem webu www.icmprostejov.cz. Prostějovské Informační centrum pro mládež sídlí v budově Cyrilometodějského gymnázia na adrese Komenského 17.