Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Konference se zaměří na péči o bývalé vojenské prostory

konference-NP 600x200pxSpolek Naše příroda, o.s., který mimo jiné vydává stejnojmenný časopis, srdečně zve na 1. ročník Konference Naše příroda představující téma „Péče o bývalé vojenské prostory“, která se uskuteční v úterý 1. prosince 2015 v Olomouci. Nad konferencí převzaly záštitu ministerstva obrany a životního prostředí a Agentura ochrany přírody a krajiny ČR.

Ochrana přírody na území bývalých i současných vojenských prostorů - významné projekty představující vhodné managementy a jejich úskalí. Výměna zkušeností mezi odborníky ze státních i nestátních institucí nejen z České republiky, ale také se zahraničními hosty ze sousedního Německa a Slovenska.

Bližší informace a program naleznete na www.konference-priroda.cz. Na konferenci je třeba se předem přihlásit na výše uvedeném webu, uzávěrka přihlášek je už 22. listopadu a kapacita míst je omezena.

Termín a místo konání: 1. prosince 2015 9:00 - 17:00, Clarion Congress Hotel Olomouc (Jeremenkova 36, Olomouc)