Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Agrese je OK. Semináře poradí, jak ji zvládat u vašich dětí

dite-kluk-vztek-vzteklyOlomoucké rodinné centrum OLiVy o. s. zve na dva zajímavé semináře týkající se agrese a agresivity u dětí. Agrese - odmítaná, a přece na denním pořádku. Loňské semináře na téma zvládnutí agrese měly obrovský úspěch, každý si odnesl konkrétní odpověď na svou otázku. Nenechte se vytočit, nezasloužíte si vyloučit z pracoviště za jedinou facku mířenou výchovně malému nevychovanci. Raději zkuste vyslechnout rady zkušeného odborníka, jak si v takové situaci správně poradit! 

Seminář proběhne 10. listopadu v odpolední verzi, následující den v celodenní verzi. Tématem vás provede Michal Vybíral, psychoterapeut, supervizor a lektor Ligy otevřených mužů. Oba semináře jsou akreditovány ministerstvem školství i Ministerstvem práce a sociálních věcí. Podrobnosti k jejich obsahu jsou v přiložených pozvánkách.

agrese_celodenní.jpgAgrese_je_OK_odpolední.jpg