Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nadace Malý Noe zve na další z řady úspěšných benefičních koncertů

mfo 06 11Nadace Malý Noe zve na další z řady svých úspěšných a oblíbených benefičních koncertů. Koná se v pátek 6. listopadu 2015 v 19 hodin v olomoucké Redutě (Mozartův sál). Atraktivní program v podobě hudebně-recitačního vystoupení nabídne zajímavý kulturní zážitek a zaručí příjemně strávený večer v dobré společnosti známých hvězd. Po skončení koncertu zvou organizátoři na tradiční společenské setkání.

Mezi účinkujícími vystoupí:

  • Hana Maciuchová – herečka, pedagožka a šternberská rodačka
  • Alfréd Strejček - herec, moderátor a recitátor
  • Štěpán Rak - kytarový virtuos a hudební skladatel
  • Vladislav Kvapil - ředitel Moravské filharmonie
  • Camerata Moravia - významný český komorní orchestr

"Všichni návštěvníci koncertu se budou moci osobně setkat s účinkujícími a podpořit příběhy dětí aktivní účastí při dražbě obrazů, jejichž autory jsou právě děti z Dětského domova v Olomouci. K nim také poputuje celý výnos z dražby," uvádí za organizátory Jaroslav Strejček z Nadace Malý Noe.

Výnos z koncertu bude použit na financování nadačních projektů, zejména pak na pomoc startovacího bydlení pro zdravotně postižené děti v Olomouckém kraji. Vstupenky jsou v předprodeji Informačního centra Olomouc na Horním náměstí.

Více na www.malynoe.cz