Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Festival Hudboslovení oživí Přerov

0 foto nahledVystoupení Vladimíra Merty nebo Karla Plíhala, ale také promítání filmů z festivalu Jeden svět, cestovatelský večírek, lampionový průvod nebo turnaj ve stolní hře Activity. Tuto pestrou nabídku přinese na konci listopadu do podzimního Přerova 14. ročník minifestivalu hudby a slova s přiléhavým názvem Hudboslovení. 

"Už 27. října jsme jako předzvěst letošního Hudboslovení uspořádali koncert kapely Mňága a Žďorp, která je stálicí českého alternativního rocku. V pátek 20. listopadu pak vypukne samotný festival, který potrvá po celý týden," uvedl Jaroslav Biolek z pořádající neziskové organizace Duha Klub Dlažka. "I letos se nám snad povede trefit se do vkusu Přerovanů kombinací dobré a kvalitní hudby a doprovodných programů pro duchem mladé lidi."

Co přesně se bude dít a kde sehnat vstupenky, hledejte na www.dlazka.cz nebo si stáhněte plakát: Hudboslovení_plakát_2015.pdf