Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Seznamte se s krajským plánem nakládání s odpady

duhaHnutí DUHA vás zve na workshop k Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje připravovanému na dalších 10 let. Uskuteční se ve čtvrtek 15. října od 17:00 do 19:30 hodin v sálu Nadačního fondu OKNO, Dolní nám. 38, Olomouc. 

Brzy bude mít veřejnost možnost podat připomínky k této zásadní strategii. Zlepší se recyklační služby v Olomouci? Bude snazší odpad třídit, nebo vše skončí ve spalovně? Ivo Kropáček, odpadový expert Hnutí DUHA představí plán balíčku pro cirkulární ekonomiku připravovaného na úrovni EU, připravovanou a platnou českou legislativu a představí návrh Plánu Olomouckého kraje, jak chce nakládat s odpady. Následně povedeme diskusi o možných připomínkách k Plánu. 

Zájemce prosíme o nahlášení účasti předem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Drobné občerstvení zajištěno.

Veřejnost se může k připomínkám snadno připojit již nyní - zde. Podklady pro studijní typy (nepovinné) jsou zde.