Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Květnový seminář naučí, jak zaujmout novináře

olomoucky kraj 2Olomoucký kraj pořádá pro zájemce z řad nestátních neziskových organizací seminář „Mediální propagace NNO aneb Jak zaujmout novináře?“ pod vedením Martiny Vysloužilové 6. května v Šumperku a 19. května v Olomouci.

Bývalá novinářka a současná specialistka v oblasti public relations vás seznámí s chodem redakcí a vysvětlí, jak redaktoři a editoři jednotlivých médií pracují. Naučí vás napsat stručnou, ale výstižnou tiskovou zprávu a uspořádat tiskovou konferenci. Získáte představu o významu sociálních sítí a na vlastní kůži si zkusíte vystoupit před kamerou. Odnesete si kontakty na jednotlivá média v regionu.

Účast je zdarma. Hlaste se do 4. 5. na mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Bližší informace najdete zde.