Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hanácký farmářský trh i letos spolupracuje s neziskovkami

hftrhPoradkyně hejtmana Olomouckého kraje pro neziskové organizace Milada Šnajdrová i pro letošní rok obnovila spolupráci s Hanáckým farmářským trhem v Olomouci. Jeho koordinátorka Markéta Záleská opět nabízí možnost propagace  a prodeje výrobků neziskovým organizacím zdarma. Trh bude probíhat na Horním náměstí ve střídavém modelu první a poslední sobota v měsíci, mezitím v pátky, od 8.00 do 13.00 hodin. Podmínky pro neziskové organizace zůstávají stejné jako v minulých letech: stánek a povolení k vjezdu zdarma, možnost propagace v rámci HFT.

 
Účast NNO na trhu bude koordinovat přímo Milada Šnajdrová, která zájemce žádá o závazné přihlášky a následně o krátké zprávy o průběhu jejich prodeje a jednoduchou fotodokumentaci.

Svůj předběžný zájem o prodej na HFT sdělte nejpozději do 10. května 2015 na e-mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Na něj si můžete napsat i o podrobnější informace