Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Získejte pro svou neziskovku grant od České spořitelny

nadace csOd začátku dubna letošního roku se mohou klienti České spořitelny přihlašovat do třetího ročníkuGrantového programu Nadace České spořitelny a získat tak až 70 000 Kč pro neziskovou organizaci v České republice, které dobrovolně pomáhají, fandí a věří v její smysl a poslání. Přihlásit se a zabojovat o grant, kterým nadace podporuje individuální dobrovolnictví, mohou až do 24. května 2015. Podmínkou je alespoň roční působení v roli dobrovolníka v nominované neziskovce a její působení v oblasti aktivního života seniorů, odborné prevence a léčbě drogových závislostí nebo péče o lidi s mentálním postižením.

 

„Grantovými programy již tradičně zahajujeme jarní sezonu. Hlavním smyslem grantů je podpora a ocenění individuálního dobrovolnictví z řad našich klientů a zaměstnanců. Jsou to právě oni, díky kterým vznikají nové chráněné dílny, opravují se hospice nebo se rozvíjí terapeutické komunity. Všichni zaslouží velké uznání, a že jich není málo,“ popsala úspěchy grantového programu Simona Můčková, manažerka Grantového programu Nadace ČS.

Pravidla grantového programu

V Grantovém programu Nadace České spořitelny musí žadatel splnit určité podmínky, termíny, úkoly a učinit následující kroky:

  • podmínky
  • jak a kdy zažádat
  • výběr projektů
  • úkoly a závazky
  • co se stane, když vaše žádost uspěje v 2.kole
  • důležité temíny

Veškeré tyto informace najdete na stránkách Nadace České spořitelny.

Převzato z webu DenikNeziskovky.cz