Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zapojte se do průzkumu kondice neziskových organizací

sanek-ponte-bigSpolek SANEK Ponte, o. s. v rámci 9. ročníku Průzkumu vedení a řízení nestátních neziskových organizací v České republice žádá klíčové představitele neziskovek v Olomouckém kraji o spolupráci formou vyplnění strukturovaného dotazníku - ZDE. Své odpovědi vyplňte nejpozději do 31. března 2015. Na základě získaných informací vypracuje SANEK Ponte odbornou studii, která mapuje skutečný stav vedení a řízení v neziskovém sektoru. Zároveň zapojeným organizacím poskytne plnou verzi studie a také konkrétní tipy, inspiraci a možnosti, jakým směrem mohou dál pokračovat.

"Jako přidanou hodnotu průzkumu chceme nabídnout diskusního setkání, které může sloužit i jako přímá konzultace s expertem na danou oblast. Setkání bude probíhat v červnu 2015 ve spolupráci s Unií nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje." doplňuje konzultantka Andrea Štolfová, na kterou lze směřovat i případné dotazy - Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Informace pro velké NNO s centrální složkou a dalšími organizačními složkami: Průzkum je prováděn na úrovni dílčích složek. Pokud jste pracovníkem/pracovnicí centrální složky, odpovídejte pouze za centrálu, vaše pobočky vyplňují dotazník samostatně.

Chcete se dozvědět víc? Podívejte se na web SANEK Ponte.