Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

NeziskoveWeby.cz zdarma zajistí webové služby pro neziskovky

neziskoveJsme rádi, že i v dnešní, uspěchané době, se najdou lidé jako Vy: Chtějící prospívat druhým, pomáhat a být užiteční tam, kde je potřeba. Jsme si vědomi náročnosti Vaší práce. Kdyby Vaší obětavosti nebylo, nemohla by společnost správně fungovat. Ne vše lze zpeněžit nebo náležitě finančně ohodnotit, protože některé služby mají svou povahou nezištný charakter. Je zapotřebí práci lidí se srdcem na dlani podporovat, a také proto vznikl náš projekt www.NeziskoveWeby.cz.

Dovolte nám Vám ho stručně představit.

 

Www.NeziskoveWeby.cz pomáhá poskytovat internetové služby ZDARMA všem neziskovým organizacím, charitativním sdružením, sportovním klubům, zájmovým chovatelům a dalším. Cílem projektu je umožnit neziskovým subjektům získat zdarma internetové služby, webhosting, správu domén atd.

Jak to funguje...

Tento projekt provozujeme v součinnosti s partnery, kteří jsou ochotni poskytovat neziskovým organizacím služby zdarma. Chcete-li se taky stát partnerem webu NeziskoveWeby.cz, kontaktujte nás prostřednictvím formuláře na  www.neziskoveweby.cz/registrace.

Co můžete získat: zajistíme Vám provoz Vašich internetových stránek zdarma, včetně možnosti vytvoření internetových stránek s pomocí redakčního systému partnera.

Co k získání podpory potřebujete: internetovou doménu. Pokud jste si ještě internetovou doménu nezajistili, pomůžeme Vám s její registrací. Dále je třeba uzavřít smlouvu o poskytnutí služby zdarma s naší neziskovou organizací.

Kolik Vás bude služba stát: tato služba je poskytována v rámci naší neziskové činnosti zdarma. Jedinou podmínkou je možnost zviditelnění provozovatele v rámci poskytnutí www stránek zdarma formou banneru, nebo krátké novinky na webu, článku atp. (dle další domluvy).