Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Un Dia: profesionálové darují neziskovkám svůj jeden den

P1130323Nezisková organizace radost 3.0, která předává zkušenosti z byznysu do neziskové sféry, pořádá společně s profesionály z byznysu workshopy Un Dia – Daruji jeden den. Vzdělávací program je určen pro management neziskových organizací z České republiky bez ohledu na zaměření a region. Praktické workshopy s konkrétními výstupy použitelnými hned v praxi vedou dobrovolníci z byznysu, špičky ve svém oboru. Pro účastníky je pouze za administrativní poplatek. Uzávěrka přihlášek do jarního kola je 20. února.

 

Vedoucí workshopů svůj čas, energii a znalosti svým kolegům z neziskovek darují. Workshopy vedou, protože rádi předávají své zkušenosti dál. Vzdělávacím programem Un Dia … Daruji jeden den prošlo více jak 140 účastníků ze 115 neziskovek z celého Česka.

Cíle programu

  • Přispět ke zvýšení profesionality managementu neziskovek.
  • Nabídnout lidem z neziskovek pozitivní zkušenosti a know-how ze světa byznysu.
  • Umožnit lidem z byznysu smysluplně pomáhat a investovat svůj potenciál.

 

Proč se zúčastnit?

  • Setkáte se se zkušenými profesionály z byznysu, kteří mají dlouholeté manažerské zkušenosti. Pro vzdělávací program Un Dia … Daruji jeden den se snažíme získat ty nejlepší. Program se každý rok mění.
  • Získáte znalosti a zkušenosti, které vám pomohou jak při dlouhodobém plánování a řízení chodu neziskovky, tak při zvládání každodenního provozu.
  • Při workshopech se setkáte nejen s lektory, ale i se zajímavými lidmi s neziskovek, kteří řeší podobné problémy jako vy a mají chuť se dále vzdělávat.

 

Účastníci

Účastníky vybírá tým lektorů a radosti 3.0 na základě motivací k účasti. Díky tomu, že je program realizován hlavně dobrovolníky, je pro účastníky pouze za administrativní poplatek 7040 Kč za celý běh. Administrativní poplatek pokryje i náklady spojené s ubytováním a stravou. Formát vzdělávacího programu Un Dia … Daruji jeden den je:4x dvoudenní workshop. Účastníci tak absolvují 64 hodin workshopů (8 dní) plus dalších 8 hodin řízených Open Space Workshopů, které probíhají vždy první večer na vybrané téma. 

radost 3.0

radost 3.0 vznikla s  myšlenkou podporovat lidi v neziskovém sektoru a propojit je s profesionály z byznysu. Byla založena v červenci 2009 a zároveň byl spuštěn vzdělávací projekt Un Dia … Daruji jeden den, který stále běží.