Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Už jste slyšeli o Deníku Neziskovky?

deniknezDeník neziskovky je internetový odborný blog o neziskovém sektoru. Kromě šíření aktualit z činnosti neziskového sektoru a informací důležitých pro jeho pracovníky a dobrovolníky má za cíl pomoci jim se prezentovat, získávat peníze, správně komunikovat a používat při činnosti vhodný software. Do jeho průběžně aktualizovaných stránek se můžete začíst na adrese http://denikneziskovky.cz/

Tento web je určen ředitelům, fundraiserům, marketérům a dalším zaměstnancům třetího (tzv. neziskového) sektoru. Měl by je inspirovat a motivovat k hledání nových způsobů, ověřování nových nápadů a sdílení zkušeností či informací. Web se profiluje jako odborný blog založený na zkušenostech jeho autorů. Informace zde uvedené jsou poskytovány v dobré víře, ovšem bez záruky.

 

O čem píšeme

Tiskové zprávy

Na tomto webu vycházejí články, které se týkají neziskového sektoru. Témata jsou komunikace, marketing, software, řízení a vedení organizace, financování, internet a technologie… Zašlete nám svou tiskovou zprávu, pokud se nám bude líbit, zpracujeme ji do formy novinky nebo ji použijeme při přípravě článků. Pokud chcete uspět, doporučujeme k přečtení článek Co by měla obsahovat tisková zpráva, aby neskončila v koši

Obsahové články

Rádi vám dáme prostor jako autorovi. Pokud chcete vydat svůj článek z praxe, komentář nebo nějaký postřeh, neváhejte nám napsat. Rádi propojujeme informace a hledáme novou inspiraci. Využijte Deník neziskovky pro svůj linkbuilding. Vydáváme příspěvků hostů (guest posts) – profesionálů z oboru (Jan TomandlIvana Kelymanová). Přidejte se k nim!

Profil vaší organizace

V rubrice Seznamte se prezentujeme formou otázek a odpovědí jednu konkrétní společnost. Její zástupce má možnost shrnout poslání, cíle a radosti společnosti a získat tak na našem webu pěkný profil se všemi důležitými informacemi. Rádi napíšeme taky o vaší neziskové společnosti, kontaktujte nás.

Placené články, inzerce

Pokud máte zájem vydat placený článek (např. propagace vašeho projektu financovaného ze strukturálních fondů) nebo si na našem webu přejete zobrazovat banner, kontaktujte nás se svou představou.

O autorovi

Vlastimil Ott pracuje v obecně prospěšné společnosti Liberix, formálně na pozici ředitel organizace. Kdo pracuje v NGO, ví, že ředitel toho má na starosti víc.