Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

workshop - KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ANEB JAK SE EFEKTIVNĚ PROSADIT V MÉDIÍCH

Středomoravská agentura rozvoje venkova, o.p.s. pořádá workshop KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ANEB JAK SE EFEKTIVNĚ PROSADIT V MÉDIÍCH.

Datum: 3. 6. 2013 (9 – 16 hod.)
Místo: Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc(rehabilitační místnost v přízemí s bezbariérovým přístupem)
Lektorky: Bc. Martina Vysloužilová a Mgr. Petra Klimková (obě dlouhodobě pracují jako redaktorky v médiích)

Zamysleli jste se nad tím, kolikrát do roka se Vaší organizaci podaří úspěšně prezentovat v novinách, rozhlase nebo v televizi?  Máte pocit, že nemáte vytvořenou dobrou komunikační strategii?  Máte problém se mediálně „prodat“?

Ústředním motivem nabízeného jednodenního workshopu je zlepšení komunikace a způsobu předávání informací veřejnosti prostřednictvím tradičních i nových sdělovacích prostředků.

Naučíte se vystoupit na kameru či mikrofon tak, abyste působili profesionálně. Sami si vyzkoušíte napsat tiskovou zprávu, nebo zorganizovat tiskovou konferenci. Součástí workshopu bude také zkouška TV reportáže se záznamem a rozborem. Výstupem Vaší práce bude hotový příspěvek, který budete moci zaslat do kterékoli redakce.

V případě zájmu prosím o zaslání závazné přihlášky, ve které uveďte své jméno, neziskovou organizaci, kterou zastupujete, příp. pracovní pozici na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 22. 5. 2013. Kapacita je omezena a rozhoduje pořadí přihlášek. Workshop je zdarma.  Během workshopu bude zajištěno občerstvení.

Tento workshop se koná v rámci projektu Sblíženi politikou - výchova k aktivnímu občanství a lokální demokracii CZ.1.07/3.1.00/37.0272. www.sblizenipolitikou.cz, www.smarv.cz.

 

esf