Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Malá liška – Aktivity v listopadu 2012 pro dospělé a taky jejich děti či vnoučata

mala-liska-logoPátek 9. listopadu: Deskohraní – společenské hry pro každého
Místo konání: Klub pro seniory, Javoříčská 2 (naproti vazební věznice, tram 1, 4, 6, 7 „Okresní soud“)
Začátek: 17:00
Zveme vás na setkání a posezení nad společenskými, deskovými i stolními hrami. Že žádné hry neznáte a bojíte se, že to nebudete umět?

Chcete si přijít jen tak zahrát nějakou hru, kterou znáte, s dalšími zkušenými hráči? Chcete přinést a zahrát si nějakou hru, kterou máte doma? Přijďte si to vyzkoušet. Akci vede Michal Štrajt.
Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

Čtvrtek 15. listopadu: Čecho-moravské lidové
Místo konání: Klub pro seniory, Javoříčská 2 (naproti vazební věznice, tram 1, 4, 6, 7 „Okresní soud“)
Začátek: 18:00
Lidové písničky z Moravy, Slezska i Čech si zazpíváme a poslechneme při kytaře v tradičních i moderních úpravách. Pojďte strávit podušičkový čas v dobré společnosti v dobré náladě a s trochou dobrého vína. Hrají a zpívají Hynek Pečinka, Kryštof Richter a jiní.
Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

 
Sobota 17. listopadu: Z pohádky do pohádky
Místo konání: ZOO Olomouc – Sv. Kopeček
Sraz: 10:30 hod u vchodu do ZOO Olomouc – Sv. Kopeček
Vydejte se společně s Malou liškou na putování z pohádky do pohádky a navštivte přitom naposledy před zimním spánkem zvířátka v ZOO Olomouc. V ZOO pro vás bude nachystána řada pohádkových úkolů, za jejichž splnění vás čeká nejen sladká odměna! Pochod je určen pro rodiče s dětmi, samostatné děti a mládež, ale i dospělé. Přijít může prostě každý!
Startovné: 40 Kč děti, 80 Kč dospělí

 
Čtvrtek 22. listopadu: Výtvarka - keramika
Místo konání: YMCA Olomouc, Šafaříkova
Začátek: 18:00
Malá liška myslí už na Vánoce! Že je ještě brzy? Není... Budeme vyrábět figurky do keramického betléma. Vezměte si sebou pracovní oblečení a přezůvky. Materiál zajistí Malá liška. Akci vede Kryštof Richter.
Příspěvek na akci: členové klubu 100 Kč, hosté 120 Kč

 
Úterý 27. listopadu: Setkání s knihou
Místo konání: Klub pro seniory, Javoříčská 2 (naproti vazební věznice, tram 1, 4, 6, 7 „Okresní soud“)
Začátek: 18:30
Ti, kdo máte rádi knihy a literaturu vůbec, přijďte na naše obvyklé Setkání s knihou. Přečtené knihy prezentujeme, debatujeme o nich a tím poznáváme, jaká duše v nás vlastně dřímá. Jsme každý jiný věkem i zaměřením, a to je nejzajímavější. Někteří z nás už překonali ostych a přečetli nám vlastní, autorské povídky či úvahy. Akci vede Eva Sommerová a Kryštof Richter.

 
Více zde: http://www.malaliska.cz/nabidka-aktivit-2012/listopad-2012/
Akce pořádá Malá liška – klub přátel přírody z Olomouce, součást celostátní organizace Přátelé přírody ČR.
Více se o aktivitách pro všechny generace dozvíte na www.malaliska.cz. Jsme otevřeni pro všechny zájemce o aktivní volný čas a s pozitivním vztahem k přírodě a jiným lidem.
Malá liška – klub přátel přírody
turistické pochody a víkendové akce v přírodě, amatérské kulturní akce
Schweitzerova 70, 779 00 Olomouc | tel. 602 431 149 | Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript | www.malaliska.cz